Pré-Kerst Beleving 11-12 t/m 22-12

Drie gangen proeverij €24.95| Vier gangen proeverij €32| Vijf gangen proeverij €39

 Vanaf begin december is het restaurant gehuld in kerstsferen en kan de kerstmaand beginnen. De dagen voor kerst maken wij wat minder ‘’donker’’ met ons speciale Pré-kerst aanbieding. Gedurende deze periode heeft u al een driegangen proeverij v.a. € 24.95 p.p. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om te genieten van een vier of vijf gangen proeverij voor een aantrekkelijke prijs.

Voor de kinderen hebben wij een speciale kaart indien gewenst.

 

Kerst Beleving 24-12, 25-12 en 26-12

UPDATE BESCHIKBAARHEID:

Kerst avond: Nog enkele mogelijkheden.

Eerste Kerstdag 1ste zitting: Volledig vol geboekt. 

Eerste Kerstdag 2de zitting: Volledig vol geboekt. 

Tweede Kerstdag 1ste zitting: Nog enkele mogelijkheden.

Tweede Kerstdag 2de zitting: Volledig vol geboekt.

 

Drie gangen proeverij €39.95 | Vier gangen proeverij €47 | Vijf gangen proeverij €55

 Heerlijk tijdens de feestdagen genieten van de kerstsferen bij Pa & Ma. Kerstavond, eerste en tweede kerstdag serveren wij heerlijke drie, vier of vijf-gangen proeverijen (eventueel met bijpassend wijn arrangement).

Kerstavond zijn er geen zittingen en kunt u zelf uw aankomsttijd bepalen vanaf 17:00.

Eerste en tweede kerstdag hebben wij twee zittingen voor het diner;

De eerste zitting is van 15:00 t/m 18:30 uur. U kunt zelf uw aankomsttijd bepalen, echter presenteren wij uiterlijk 18:20 de rekening. Om de snelheid te garanderen en u te kunnen verzekeren van de eindtijd, serveren wij uitsluitend het drie gangen proeverij. Voor de kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 hebben wij een speciale kaart indien gewenst hiervoor rekenen wij een vaste prijs van €19,50 per kind.

De tweede zitting is vanaf 19:30 uur, deze zitting heeft geen eindtijd en is bedoeld als avondvullend diner, u bepaalt zelf uw aankomsttijd (vanaf 19:30 uur) en wij serveren uitsluitend 4 of 5 gangen proeverij. Deze zitting is niet te reserveren met kinderen jonger dan 12 jaar.

 

Hier vindt u De proeverijtjes van Pa & Ma

 

Note:

Graag houden wij rekening met uw dieetwensen en/of allergieën. Dit gelieve bij de reservering aan te geven zodat wij voor u ook een onvergetelijk kerstdiner kunnen serveren.

Reserveringen voor de kerst kunnen telefonisch of via het reserveringsformulier op onze eigen website worden gemaakt, reserveringen via de website zijn pas definitief na bevestiging van Eten bij Pa & Ma. Gedurende de kerstdagen zijn waardebonnen/pasjes ongeldig, m.u.v. onze eigen cadeaubonnen.