Een moment van afscheid

Ook voor een condoleance na een crematie of begrafenis kunt u bij ons terecht. Wij zorgen voor een persoonlijke en huiselijke sfeer en gaan op gepaste wijze om met de gevoelens van de nabestaanden en genodigden.

Omdat men steeds vaker ver uit elkaar woont,  is vaak de uitvaart weer een moment van elkaar ontmoeten. Daarom kiezen veel families ervoor om de tijd te nemen voor de condoleance.

In alle rust herdenken

Als de condoleance wordt gehouden in een uitvaartcentrum of in de koffiekamer van het crematorium is deze tijd vaak beperkt, of er moet extra tijd bij gereserveerd worden. Een samenzijn bij Eten bij Pa en Ma is niet direct aan een tijdslimiet gebonden.

Soms kiest men voor een sobere condoleance maar het kan ook zijn dat men er een grotere bijeenkomst van maakt waar men samen het leven van de overledene viert.

Omdat er in deze moeilijke periode al zoveel geregeld moet worden, ontzorgen wij u graag.

Naast koffie, thee en diverse broodjes kunnen wij ook andere ‘eigentijdse’ arrangementen aanbieden. Uw condoleance kunnen wij compleet naar uw wensen verzorgen. De gastheren kunnen uw uitvaartbegeleider bijstaan en nemen daarmee ook uw zorgen uit handen. Wij horen graag wat uw wensen zijn in een persoonlijk gesprek.

Enkele bijzonderheden;

– Restaurant Eten bij Pa & Ma beschikt over voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein in een landelijke omgeving nabij Crematorium Steenbrugge.

– Altijd telefonisch bereikbaar, en dagelijks beschikbaar voor een plechtigheid van 9:00 tot 15:00 uur.

– Wij werken samen met meerdere uitvaartondernemingen die bekend zijn met onze werkwijze.

– Er is altijd een mogelijkheid voor persoonlijk contact om de wensen op elkaar af te stemmen.

– Gelegenheid voorzien van alle faciliteiten, ook toegankelijk voor mindervaliden