Als u komt lunchen of dineren bij Eten bij Pa & Ma, dan hoeft u niet na te denken over het parkeren. Bij ons is dat geheel gratis en desgewenst kunt u vlak voor de ingang uw auto kwijt.

Heerlijk uit eten in de buurt van Deventer, daarvoor kunt u terecht bij bij Pa & Ma in Schalkhaar.

Het gehele team heet u van harte welkom. Eten bij Pa & Ma bevindt zich in een verbouwde rundveestal en daarmee is de fundering voor onze passie gelegd. Het gehele team, van de jongens achter de schermen, de bediening bij u aan tafel, tot de keukenbrigade gaan zorg dragen voor een onvergetelijke avond in een sfeervolle ambiance.

Wij zijn gespecialiseerd in eigen dry-aged vlees van Hollandse bodem, 100% regionaal en 100% kwaliteit. Wij rijpen het vlees minimaal 21 dagen in speciale rijpingskasten wat zorgt voor een echte smaak beleving. Het keukenteam kookt met passie en ambacht de lekkerste gerechten, met altijd verse en huisgemaakte producten en bij voorkeur uit de regio. Dit in combinatie met onze vriendelijke, attente en servicegerichte bediening bent u verzekerd van een fantastische avond uit!

Deventer, Schalkhaar. Wij zijn gevestigd aan de Spanjaardsdijk 68

Wij zijn makkelijk te bereiken via de ‘’Weg door Zuid-Salland’’ (N348) vanuit verschillende richtingen.

Neemt u vast een kijkje in ons restaurant via onze virtuele tour

Moet u bij ons betalen voor parkeren?

Wij beschikken over voldoende eigen gratis parkeerplaatsen. Voor de deur parkeren en geen dure parkeerkosten dus!

 

Wij zijn centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar vanuit verschillende richtingen;

Wij zijn gelegen op 10 minuten vanaf de A1 via de N348 (afslag Deventer oost), 10 minuten vanaf centrum Deventer, 25 minuten vanaf Apeldoorn, Lochem, Zutphen en omstreken.  20 minuten vanaf Raalte en omliggende dorpen, 35 minuten vanaf Zwolle, Ommen en Almelo. 15 minuten vanaf Olst-Wijhe.

Gratis parkeren Deventer Schalkhaar Restaurant