Bourgondisch eten met een kleine of grote groep, Eten bij Pa & Ma in Schalkhaar heet u van harte welkom! Privé genieten van heerlijk eten en de gezellige ambiance op onze vide. Deze vide is een open bovenverdieping met uitzicht op het restaurant op de begane grond èn op onze open keuken. Perfect voor groepen, dineren in besloten ruimte, maar toch de verbinding met het restaurant en de open keuken, waar met passie en ambacht wordt gekookt. Natuurlijk houden wij bij het samenstellen van onze menu’s rekening met dieet wensen en allergieën, maak dit vooral bekend bij uw reservering. Samen met onze kok is ons doel u een feestelijke middag of avond te bezorgen voor iedereen!

Bourgondische vleesavond:

Voorgerecht

Etagère met proeverij van onze voorgerechten, op eigentijdse wijze gepresenteerd.

Hoofdgerecht

Bourgondisch genieten van onze eigen 21 dagen gerijpte vleesspecialiteiten;

Côte de Boeuf, porter house (t-bone), entrecote en Spareribs.

Ruim voldoende vlees voor de echte vleesliefhebber!

Onze vleesspecialiteiten worden centraal geserveerd op houten plateau’s.

Hierbij serveren wij salade, huisgemaakte frieten, groenten- en aardappelgarnituur

Nagerecht

Grand dessert uitgeserveerd op plateau om met z’n allen van de smullen

 

De besloten bourgondische vleesavond is te reserveren vanaf tien personen voor de prijs van € 95,- p.p. inclusief (onbeperkt) onze Gulpener bieren, tafelwater, huiswijnen en frisdranken.

Bent u met minder dan tien personen is dit arrangement ook mogelijk, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De vide bevindt zich op de eerste etage en is alleen toegankelijk per trap, voor mensen die slecht ter been zijn is deze ruimte minder geschikt. Wij kunnen in overleg ook een tafel voor u reserveren op de begane grond.