Eerste en tweede kerstdag (25 en 26 december) verwelkomen wij u graag in ons restaurant voor de kerstbrunch of kerstdiner.

Kerst Update:

Eerste kerstdag en tweede kerstdag zijn wij volledig VOL gereserveerd.

 

Beide dagen serveren wij brunch van 11:30 t/m 13:30 uur. De brunch is de perfecte gelegenheid voor grotere gezelschappen of voor als u ‘s avonds nog andere verplichtingen heeft en zeer geschikt voor gezelschappen met (kleine) kinderen, voor één vaste prijs per persoon, €27.50 per volwassene en €17.50 per kind (4 t/m 12 jaar). Klik hier voor de kerstbrunch informatie

Het diner is verdeeld over twee zittingen, waarover hier onder meer. Gedurende het diner serveren wij à la carte, dus geen verplicht extra duur kerstmenu. 

De eerste zitting is van 15:30 t/m 18:30 uur en is ideaal als u van verder weg komt en niet te laat uw weg naar huis wilt vervolgen of wanneer u later op de avond nog andere verplichtingen heeft en voor gezelschappen/gezinnen met (kleine) kinderen. Deze kerst hebben wij voor de kinderen ook een speciale kaart.

Tijdens deze zitting serveren wij geen keuze mogelijkheden in de desserts maar serveren wij een proeverij van vier desserts (€8,50).

De tweede zitting is vanaf 19:30 uur, deze zitting heeft geen eindtijd en is bedoeld als avondvullend diner, u bepaalt zelf uw aankomsttijd (vanaf 19:30 uur). Deze zitting is niet te reserveren met kinderen jonger dan 14 jaar

 

Klik hier voor de menukaart

Klik hier voor de kinderkaart (alleen geldig met de eerste zitting)

Note:

Reserveringen voor de kerst (brunch en diner) kunnen uitsluitend kosteloos telefonisch of via het reserveringsformulier op onze eigen website worden gemaakt. Voor reserveringen gemaakt via een derde partij, zullen wij de reserveringskosten doorberekenen. Ook zijn gedurende de kerstdagen alle waardebonnen/pasjes anders dan onze eigen cadeaubonnen niet geldig.