Met of zonder sneeuw, bij Eten bij Pa & Ma beleeft u in december het kerstgevoel. De kerstbomen, het schitterend gedecoreerde restaurant en de geur van lekker eten geven uw samenkomen alles voor onvergetelijke feestdagen.

Kerstavond 24 december zijn wij volledig vol gereserveerd!

1ste Kerstdag 25 december zijn wij volledig vol gereserveerd!

 

PRE KERST DINER                                                               KERST DINER

(19 t/m 24 december)                                                                (25 en 26 december)

DRIE GANGEN DINER    32.50 (incl. 3 amuses)                   DRIE GANGEN DINER    39.50 (incl. 3 amuses)

VIER GANGEN DINER     40.00 (incl. 4 amuses)                  VIER GANGEN DINER     47.50 (incl. 4 amuses)

VIJF GANGEN DINER       47.50 (incl. 5 amuses)                  VIJF GANGEN DINER       54.50 (incl. 5 amuses

Drie gangen wijn arrangement €15     –       Vier gangen wijn arrangement €19.50    –       Vijf gangen wijn arrangement €23.50

Pre-Kerstdiner

Geen tijd met Kerst maar wel met vrienden, familie of geliefde heerlijk in stijl dineren? Dan biedt ons Pre-kerst diner wellicht uitkomst om toch samen alvast het behaaglijke kerstgevoel te ervaren terwijl u geniet van een drie-, vier- of   vijf-gangen diner. U kunt van 19 t/m 24 december genieten van ons speciale pre kerstdiner. Drie-, vier- of vijf-gangen diner voor een heerlijke prijs en indien wenselijk met een heerlijk wijnarrangement.

Maandag kerstavond, 24 december zijn wij ook geopend!

Gelieve bij uw reservering aangeven of u wenst te genieten van het drie-, vier- of vijf-gangen diner.

 

Eerste en Tweede kerstdag.

Heerlijk tijdens de feestdagen genieten van de kerstsferen bij Pa & Ma. Op 25 en 26 december  kunt u heerlijk genieten van een drie-, vier- of vijf-gangen diner met eventueel bijpassend wijnarrangement. Gedurende de avond serveren wij verschillende amuses van de chef naast de door u gekozen gerechten. Beide dagen hebben wij twee zittingen voor het diner.

De eerste zitting is van 15:00 t/m 18:30 uur en is ideaal als u van verder weg komt en niet te laat uw weg naar huis wilt vervolgen of wanneer u later op de avond nog andere verplichtingen heeft en voor gezelschappen/gezinnen met (kleine) kinderen. Deze kerst hebben wij voor de kinderen ook een speciale kaart. U mag zelf uw aankomsttijd bepalen, echter presenteren wij uiterlijk 18:20 uur de rekening.

Tijdens deze zitting serveren wij uitsluitend het drie gangen keuze diner en bieden wij geen keuze mogelijkheden in de desserts, maar serveren wij een proeverij van viertal desserts.

De tweede zitting is vanaf 19:30 uur, deze zitting heeft geen eindtijd en is bedoeld als avondvullend diner, u bepaalt zelf uw aankomsttijd (vanaf 19:30 uur). Deze zitting is niet te reserveren met kinderen jonger dan 14 jaar.

Gelieve bij uw reservering aangeven of u wenst te genieten van het drie-, vier- of vijf-gangen diner.

Graag houden wij rekening met uw dieetwensen en/of allergieën. Dit gelieve bij de reservering aan te geven zodat wij voor u ook een onvergetelijk kerstdiner kunnen serveren. Daarnaast is het ook mogelijk om een kindermenu te bestellen.

 

Bekijk hier de menukaart

Note:

Reserveringen voor de kerst kunnen telefonisch of via het reserveringsformulier op onze eigen website worden gemaakt. Meld bij uw reservering expliciet wanneer het niet mogelijk is trap te lopen, wanneer dit niet gemeld is gaan wij er vanuit dat u mobiel genoeg bent om op onze bovenverdieping te dineren. Gedurende de kerstdagen zijn waardebonnen/pasjes ongeldig, m.u.v. onze eigen cadeaubonnen.