Voorgerechten
-
Runderbouillon 6.50
Mooie smaakvolle bouillon van de rund, wij gebruiken hiervoor ook ons Dry-Aged vlees. Hierdoor verkrijgen wij een extra intense smaak aan de bouillon
(Wenst u een vegetarische soep? Geen probleem, maak het ons kenbaar!)
-
Signature Dish ‘’Steak Tartaar’’ 13.50
Eenentwintig dagen gerijpte lende, met piccalilly garnituren en eidooier
-
Pokebowl 11.50
Sushi rijst met topping van diverse verse groenten en eigen gerookte zalm.
(Liever vegetarisch? Dan vervangen wij de zalm voor extra groenten)
-
Champignon Dordogne 10.00
In smakelijk beslag gefrituurde champignons met zachte knoflooksaus van gefermenteerde knoflook.
-
Zalm & Paling 10.25
Rouleau van paling en gerookte zalm, papier van wakame, komkommer spaghetti en citroen mayonaise.
-
Interesseert me geen Biet 9.50
Dungesneden carpaccio van biet, diverse bereidingen van verschillende soorten biet met schuim van geitenkaas, rucola, noten en honing.
-
Carpaccio van Wildzwijn 11.25
Hierbij kumquats, bospaddenstoelen en chutney van rode ui.
-
Runder Rib-Eye 10.25
Gegrilde Rib-Eye, crème van gebakken ui, gekarameliseerde witlof en chips van walnoot