Reserveer direct: 0570 - 62 22 28

  • Allergenen
  • Reserveren/Contact
Eten bij Pa & Ma
  • Menu
    • Menukaart
  • Kerst
  • Belevingen
    • Kerst
    • Brunchen bij Pa & Ma
    • Moeders thee tijd
    • Groepen en gezelschappen
  • Eten bij Pa & Ma
  • Informatie
    • Virtuele tour
  • Reserveren

Voorgerechten

  • Runderbouillon 6.50

    Mooie smaakvolle bouillon van de rund, wij gebruiken hiervoor ook ons Dry-Aged vlees. Hierdoor verkrijgen wij een extra intense smaak aan de bouillon

    (Wenst u een vegetarische soep? Geen probleem, maak het ons kenbaar!)

  • Signature Dish ‘’Steak Tartaar’’ 13.50

    Eenentwintig dagen gerijpte lende, met piccalilly garnituren en eidooier

  • Pokebowl 11.50

    Sushi rijst met topping van diverse verse groenten en eigen gerookte zalm.

    (Liever vegetarisch? Dan vervangen wij de zalm voor extra groenten)

  • Champignon Dordogne 10.00

    In smakelijk beslag gefrituurde champignons met zachte knoflooksaus van gefermenteerde knoflook.

  • Zalm & Paling 10.25

    Rouleau van paling en gerookte zalm, papier van wakame, komkommer spaghetti en citroen mayonaise.

  • Interesseert me geen Biet 9.50

    Dungesneden carpaccio van biet, diverse bereidingen van verschillende soorten biet met schuim van geitenkaas, rucola, noten en honing.

  • Carpaccio van Wildzwijn 11.25

    Hierbij kumquats, bospaddenstoelen en chutney van rode ui.

  • Runder Rib-Eye 10.25

    Gegrilde Rib-Eye, crème van gebakken ui, gekarameliseerde witlof en chips van walnoot

Hoofdgerechten

  • Wild Dagprijs

    Afhankelijk van de schietkunsten van de jager, presenteren wij regelmatig een wisselend wildgerecht. Aan tafel vertellen wij u hier meer over.

  • Mosselen 19.75

    Mosselen gekookt in Gulpener bier of Witte wijn, aan u de keus. Geserveerd met friet, salade en drie sausjes. (Beperkt voorradig)

  • Kabeljauw 22.00

    Premiumfilet van de kabeljauw geserveerd met saus van tomaat.

  • Spare Ribs 20.50

    Heerlijke gegaarde spareribs, het vlees valt van het bot, kluiven is niet nodig, maar mag natuurlijk wel.

  • Boerderij Eend 22.00

    Op de huid gebakken filet van boerderij eend met gekarameliseerde witlof en sinaasappeljus

  • Burger voor mannen 18.25

    Tweehonderd gram van ons eigen gehakt omgevormd tot burger met grove ketchup, mosterdsaus, sla, augurk, bacon en kaas, dit alles op een brioche bun. (natuurlijk ook te bestellen door dames).

  • Longhaas 19.75

    Dit is de spier die de longen van de koe aandreef, constant in beweging geweest en dus erg vol van smaak, heerlijk mals door het 21 dagen durend rijpingsproces.

  • Groententuin van Pa & Ma (V) 19.00

    Een echt tuintje van diverse groente met verschillende bereidingen, geserveerd in een ‘’aarde’’ van duxelles en een créme van bloemkool.

  • Al onze hoofdgerechten serveren wij met groenten op het bord. Daarnaast serveren wij salade en ambachtelijke frieten.

Pa & Ma Menu

  • Proef de beleving van Pa & Ma in een driegangen proeverij menu 41.00. (onderstaande gerechten zijn ook los te bestellen)

  • MA’S SMULLERIJ

    Al vanaf 2014 een topper op onze kaart! Een proeverij van een zestal voorgerechten.

    12.75

  • PA’S SELECTIE

    Laat u dan verrassen met een proeverij, bestaande uit een viertal van onze hoofdgerechten.

    20.25

  • ‘SNOEPJE VOOR DE KINDEREN’

    Proeverij van desserts, zowel bestaande desserts als nieuwe verrassingen

    10.00

Dry Aged

  • Staartstuk 25.50

    De driehoekige deksel van de dikke lende, tussen de dunne lende en de staart gelegen. Net als de entrecôte is het staartstuk voorzien van een vetrand aan de bovenkant en van binnen mooi dooraderd.

  • Sukade 24.50

    Elders op de kaart te vinden als stoofvlees. Dit deel uit de schouder heeft veel beweging gehad en heeft een mooie, volle smaak. De voor sukade karakteristieke midden zeen wordt er na het dry-age proces door ons uitgesneden.

  • Porterhouse 85.00 (per 2 personen)

    Bij iedereen wel bekend, de T-bone! Combinatie van de entrecôte en de ossenhaas. Bij ons echter geen T-bone, maar zijn veel grotere broer; de Porterhouse.

  • Entrecôte 14.75 (per 100 gram)

    Premium stuk, gesneden van de lende, de entrecôte. Kenmerkend door het lage vetpercentage en de fijne malsheid. U kunt zelf het gewicht bepalen, zeer geschikt voor zowel de grote, als de kleine vleesliefhebber.

Nagerechten

  • Stoofpeer 7.50

    Bavaroise van stoofpeer, stoofperen ijs, stoofpeertjes tartaar en chocolade.

  • Tiramisu 7.50

    Klassiek gerecht van langvingers, tia-maria, mascarpone en cacao. Wij serveren het echter net even wat ‘’leuker’’.

  • Bloempotje 7.50

    Mousse van pure chocolade, brownie, zwarte meringue, en kokosijs.

  • ‘Snoepje voor de kinderen’ 10.00

    Proeverij van desserts, zowel bestaande desserts als nieuwe verrassingen.

  • Kaasplank 10.00

    Een selectie van Europese kazen, notenbrood en kweepeermarmelade.

Reserveringen voor vandaag gelieve telefonisch te plaatsten. Bel 0570 62 22 28 voor de actuele beschikbaarheid.

Wij accepteren geen cadeaukaarten, waardebonnen en acties van derden.

Reserveren

Links

Bezig met versturen

Openingstijden

Reguliere openingstijden
Maandag: Rustdag
Dinsdag: Rustdag
Woensdag: 17:00
Donderdag: 17:00
Vrijdag: 17:00
Zaterdag: 16:00
Zondag: 16:00

Nieuwsbrief

Wilt u ook geïnformeerd worden over al het nieuws van Eten bij Pa & Ma? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief

Contact

Eten bij Pa & Ma
Spanjaardsdijk 68
7433 PX Schalkhaar (Deventer)

E-mail: info@etenbijpaenma.nl
Telefoon: 0570 - 62 22 28

  • Volg ons op Twitter
  • Like onze Facebook pagina
  • Volg ons op Instagram
  • Verbind met ons op LinkedIn
  • Voeg ons toen op Google+
Google Maps Generator by embedgooglemap.net