Moederdag, zondag 13 mei, heerlijk genieten van moeders theetijd in landelijke omgeving. Deze speciale dag is uitstekend te vieren bij Pa & Ma, en hoe kan dat nog beter met moeders theetijd.

U kunt gedurende 2,5 uur genieten van meer dan tien verschillende lekkernijen zoals zoetigheden, sandwiches en warme gerechten. Om deze dag nog specialer te maken zijn de frisdranken, pilsener, huiswijnen en alle warme dranken inclusief.

In totaal geniet u van veel lekkers voor een vaste prijs van €26,50 per volwassenen, kinderen 12 jaar of jonger €15,00 en kinderen onder de vier jaar eten gratis mee!

De vers en huisgemaakte lekkernijen presenteren wij als buffet in onze open keuken, de keuken brigade zorgt voor constante bij vulling en verversing van de lekkernijen en onze gastheren en vrouwen serveren de dranken uit aan tafel. Heerlijk genieten dus!

Alle moeders, van jong tot oud, krijgen van ons een presentje om mee naar huis te nemen.

De aanvang voor moeders theetijd op Moederdag is 11:30 en het all-in arrangement eindigt om 14:00.

 


Lekkernijen van moeders theetijd;

Scone met Engelse ‘clotted’ cream en bosvruchten jam

Brownie van donkere chocolade

Chocolademousse van witte en melkchocolade

Diverse soorten kleine gebakjes

Luxe belegde sandwiches met eigen gerookte zalm, carpaccio, pastrami en tonijn salade.

Club sandwich met ei, bacon, kipfilet en pestomayonaise

Soep amuse

Pasteitje gevuld met champignons ragout

Gehaktbroodje van ons eigengemaakt gehakt

 


Bent u vegetariër of heeft u een allergie en wilt ook komen genieten van moeders theetijd? Geen probleem! Gelieve dit bij de reservering aan te geven zodat wij hier tijdig rekening mee kunnen houden. Glutenvrij is ook mogelijk!

Moeders theetijd is uitsluitend op reservering. Bel ons op 0570 62 22 28 om te reserveren. 

 

Op Moederdag accepteren wij geen betalingen met cadeaubonnen/pasjes van derden. Onze eigen Pa & Ma cadeaubon is wel geldig op moederdag.